Palvelut

*Huulten muotoilu

Täyteainehoitojen Sivuoireet: *mustelmat *turvotus *punoitus *kihelmöinti *pieni kipu Riskit: *tulehdus *voimakas turvotus * allerginen reaktio *ihon kovettuminen/ epätasaisuus *verenkierron häiriintyminen

Jälkihoito: *Ei saunaa/hiki urheilua viikkoon *Ei meikkiä 24h *Ei tulehduslääkkeitä/aspiriinia pariin päivään *kylmähoito usein *Ei laitehoitoja 2viikkoon *Ei solariumia 2 viikkoon *iho suojataan auringolta 2 viikkoa *tulokset nähtävissä 2viikkoa hoidon jälkeen

SofTap®-kestopigmentointi

SofTap kestopigmentointi ensimmäisenä Joensuussa meillä!

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmat.

Alun perin tämä tekniikka oli hintansa vuoksi mahdollista vain korkeammalle yläluokalle, mutta tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin jo kaikkien saatavilla!

Miten kestopigmentointi toimii?

SofTap®-kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään manuaalisesti asiakkaan haluaman lopputuloksen saamiseksi. Kestoaika on 2 – 5 vuotta henkilöstä riippuen.

Mitä on SofTap®-tekniikka?

SofTap®-tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen käyneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. Se on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka.

Miksi asiakkaat valitsevat SofTap®-tekniikan?

Yksinkertsiesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka! Lopputulos on halutessa luonnollisen ja pehmeän näköinen!

Volyymiripsien pidennys

Ripsienpidennyksillä saat kauniit, tuuheat ja pitkät ripset. Volyymiripsienpidennyksellä on mahdollista saada hennoistakin ripsistä tuuheat ja kauniit. Käytetyt kuidut ovat niin kevyitä, ohuita ja joustavia, että niitä on mahdollista laittaa omaan ripseen useita kappaleita aikaansaaden tuuheat ja pitkät ripset. Oikein tehdyt volyymiripset tuntuvat kevyiltä ja miellyttäviltä, eivätkä vahingoita omia ripsiä.

Ennen ripsienpidennystä älä mielellään kastele/pese ripsiäsi, tule palveluun meikittä. Nämä vaikuttavat ripsienpidennysten kestoon.

Kun sinulla on ripsienpidennys huolehdithan pesusta siihen soveltuvilla aineilla. Meiltä voit ostaa putsarin joka sopii ripsienpidennysten käyttäjille. Pesu on tärkeää koska ihostasi irtoaa mm kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa joka jää ripsiin ellei niidä pestä kunnolla. Tämä siten vaikuttaa vaikkapa hultoväliin eli ripsienpidennysten kestoon koska liimasidoksen "vihollinen" on öljy.

Rakennekynnet

Asiakas voi valita kestosuosikin eli kynnet ranskalaisella manikyyrillä tai upeilla värikkäillä koristeilla aivan omien mieltymysten mukaan.

Huoltoväli rakennekynsillä on 3-4 viikon välein. Huollossa voidaan koristeet vaihtaa taas aivan erilaisiin. Valikoimistamme löytyy satoja eri vaihtoehtoja.

Rakennekynnet voidaan tehdä myös kynsienpureskelijoille, tästä voi olla apua pääsemään eroon tästä ikävästä tavasta.

Erittäin helppo hoitoiset ja aina kauniit!

(Toteutamme palvelut alaikäisille vain huoltajan luvalla.)