Palvelut

HYAcorp täyteaineet

*saksalainen täyteainesarja
*käytössä Euroopassa ja Aasiassa
*CE-hyväksytty
*ISO- sertifioitu tuotantotapa
*Valviran lääkinnällisten laitteiden rekisterissä

*skinbooster syväkosteuttaa ihoa, häivyttää pieniä juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden
*tehdään mikropistoksilla
*hoidon avulla ikääntymisen merkit hälvenevät ja ihon laatu paranee.*värivirheet korjautuu
*ennaltaehkäisy
*voi tehdä myös sarjahoitona

*Huulten muotoilu

Täyteainehoitojen Sivuoireet: *mustelmat *turvotus *punoitus *kihelmöinti *pieni kipu Riskit: *tulehdus *voimakas turvotus * allerginen reaktio *ihon kovettuminen/ epätasaisuus *verenkierron häiriintyminen

Jälkihoito: *Ei saunaa/hiki urheilua viikkoon *Ei meikkiä 24h *Ei tulehduslääkkeitä/aspiriinia pariin päivään *kylmähoito usein *Ei laitehoitoja 2viikkoon *Ei solariumia 2 viikkoon *iho suojataan auringolta 2 viikkoa *tulokset nähtävissä 2viikkoa hoidon jälkeen

 

SofTap®-kestopigmentointi

SofTap kestopigmentointi ensimmäisenä Joensuussa meillä!

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmat.

Alun perin tämä tekniikka oli hintansa vuoksi mahdollista vain korkeammalle yläluokalle, mutta tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin jo kaikkien saatavilla!

Miten kestopigmentointi toimii?

SofTap®-kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään manuaalisesti asiakkaan haluaman lopputuloksen saamiseksi. Kestoaika on 2 – 5 vuotta henkilöstä riippuen.

Mitä on SofTap®-tekniikka?

SofTap®-tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen käyneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. Se on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka.

Miksi asiakkaat valitsevat SofTap®-tekniikan?

Yksinkertsiesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka! Lopputulos on halutessa luonnollisen ja pehmeän näköinen!

Microblading

on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa.
Suunnittelu, värin valinta ja muoto tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.
Huomioidaan asiakkaan omat toiveet ja mieluummin aluksi miedompi väri, jota sitten tarvittaessa voi tummentaa vahvistuksessa.

Microblading pysyy iholla noin vuoden ajan ja väri häviää ihosta vähitellen haalistuen, pysyvyys on aina ihmisestä ja ihotyypistä kiinni.

Kemiallinen kuorinta eli happohoito

Tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua.

Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu iho vaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu.

Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä.

Sarjahoitona esim. 3-5kuorintaa noin 7-10päivän välein lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mihin vaikuttaa:
*rypyt *juonteet *maksaläiskät *veltostunut iho *värivirheet *epätasaisuudet *laajentuneet ihohuokoset *tukkeutuneet talirauhaset *jne jne.

Volyymiripsien pidennys

Ripsienpidennyksillä saat kauniit, tuuheat ja pitkät ripset. Volyymiripsienpidennyksellä on mahdollista saada hennoistakin ripsistä tuuheat ja kauniit. Käytetyt kuidut ovat niin kevyitä, ohuita ja joustavia, että niitä on mahdollista laittaa omaan ripseen useita kappaleita aikaansaaden tuuheat ja pitkät ripset. Oikein tehdyt volyymiripset tuntuvat kevyiltä ja miellyttäviltä, eivätkä vahingoita omia ripsiä.

Ennen ripsienpidennystä älä mielellään kastele/pese ripsiäsi, tule palveluun meikittä. Nämä vaikuttavat ripsienpidennysten kestoon.

Kun sinulla on ripsienpidennys huolehdithan pesusta siihen soveltuvilla aineilla. Meiltä voit ostaa putsarin joka sopii ripsienpidennysten käyttäjille. Pesu on tärkeää koska ihostasi irtoaa mm kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa joka jää ripsiin ellei niidä pestä kunnolla. Tämä siten vaikuttaa vaikkapa hultoväliin eli ripsienpidennysten kestoon koska liimasidoksen "vihollinen" on öljy.

Klassiset ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä saat kauniit ripset. Klassiset ripsienpidennykset ovat volyymiripsiin verrattuina paksumpia kuituja eikä niillä saa niin näyttävää lopputulosta.

Klassisissa ripsienpidennyksissä laitetaan yhteen omaan ripseen yksi kuitu. Näin ripsiä voidaan laittaa vain juuri sen verran kuin sinulla on ripsiä. Hoito-ohjeisiin pätee samat kuin volyymeissa.

Rakennekynnet

Asiakas voi valita kestosuosikin eli kynnet ranskalaisella manikyyrillä tai upeilla värikkäillä koristeilla aivan omien mieltymysten mukaan.

Huoltoväli rakennekynsillä on 3-4 viikon välein. Huollossa voidaan koristeet vaihtaa taas aivan erilaisiin. Valikoimistamme löytyy satoja eri vaihtoehtoja.

Rakennekynnet voidaan tehdä myös kynsienpureskelijoille, tästä voi olla apua pääsemään eroon tästä ikävästä tavasta.

Erittäin helppo hoitoiset ja aina kauniit!

HAMPAIDEN VALKAISU

* Turvallista valkaisua ilman peroksidi pohjaisia aineita. * Nopeaa ja tehokasta hampaiden valkaisua hoitolassa, uusien Eu-direktiivien mukaisilla aineilla!

* Valkaisee jopa 8 astetta * Täysin peroksiiditon aine (sodium bicarbonate) * Ei ienärsytystä eikä vihlontaa, sopi melkein kaikille

* Voidaan uusia 3 kk:n välein * Valviran hyväksymä

Varaa aikasi, vain 45 min ja sinulla on valkoisempi hymy!

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmottele jalkojasi, jaksat paremmin! Hemotteleva jalkahoitomme sisältää mm. kylvyn, kovettumien poiston ja ihanan hieronnan!

Detox lymfahoito

DETOX SPA -lymfahoito puhdistus menetelmän avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapaino.

Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta.
Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella.
Hoito parantaa myös happipitoisuutta kehossa, ravintoaineiden imeytymistä kehoon sekä ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia.

DETOX SPA jalkakylpy toimii tehokkaimmin sarjahoitona. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Kroonisten kiputilojen tai iho-ongelmien hoidossa Detox jalkakylpyä suositellaan otettavan sarjahoitona 2-6 päivän välein yhteensä 10 kertaa.

DETOX SPA -lymfahoito jalkakylpy kestää 30 min. Laitteen aktivoimapuhdistusprosessi jatkuu vielä 2-3 päivää kehossa. Sinä aikana kehosta poistuu kuonaa. Kuona-aineista vapautuneen kehon elinvoimaa ylläpidetään parhaiten terveellisellä ravitsemuksella, hyvällä nesteytyksellä ja riittävällä liikunnalla.

Puhdistuksen edut mm.
· Ääreisverenkierto paranee
· Kehon pH-arvo tasaantuu
· Parantaa unen laatua
· Auttaa elimistöä puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta
· Edesauttaa aineenvaihduntaa ja vastustuskyky paranee
· Auttaa laihduttamisessa
· Hapettaa kehoa ja näin auttaa poistamaan särkyjä ja kiputiloja
· Poistaa raskasmetalleja
· Tehostaa maksan ja munuaisten myrkynpoistoa
· Lisää energiaa
· Nopeuttaa parantumista sairauksista ja vammoista

Hoitoa ei suositella henkilöille:
· joilla on sydäntahdistin, keinoelin tai muuta metallia elimistössä tai kehossa
· joilla on syöpä
· joilla on korkea verenpaine
· jotka käyttävät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä
· epilepsiaa sairastaville
· raskaana oleville tai imettäville
· alle 12- vuotiaille lapsille
· jotka ovat juuri menossa leikkaukseen

30 min hoitokerta 39€

Veden väri muuttuu hoidon edetessä, värien merkitys on suuntaa antavia. Veden väri muuttuu eri hoitokerroilla:

Musta – maksa puhdistuu
Mustat hiukkaset – raskasmetalleja
Ruskea – maksa puhdistuu, soluvälikuonaa, tupakka
Tumman vihreä – sappi
Oranssi – nivelien puhdistuminen
Punaiset täplät – verihyytymiä
Valkoinen vaahto – limaa lymfakierrosta
Valkoiset täplät - hiiva
Kelta vihreä - munuaiset, sappi, virtsarakko ja sukuelintenalue.

(Toteutamme palvelut alaikäisille vain huoltajan luvalla.)